Ara fa 1 any que obrirem aquest espai a la xarxa, cosa criticable ja que el projecte del Terra ja té gairebé 10 anys, però es veu que això de la tecnologia ens ha costat, amb el profit que li hem tret!

Gràcies al bloc, ja que allò de la web pareix ser més complicat, hem pogut informar en aquest any als veïns i veïnes de Benimaclet de València i del món de les nostres inquietuds i ganes de combat oferint xerrades sobre la Campanya dels 300 anys, la Constitució espanyola i la falsa transició, el genocidi franquista
Jornades al voltant de la LLei integral, el canvi climàtic o el consum responsable també han estat altres del temes que hem tractat. Hem tingut un altre any de Falles Populars intentant mostrar l’altra cara de la festa gran de la capital de Túria. Tot un èxit!
I ens ho hem passat d’allò més bé amb el Carnestoltes de Benimaclet i la gran nit del Karaoke, una descoberta això de cantar que més d’un i una recordarà…o no?

Hem ofert i oferim una altra manera d’entendre la relació amb el medi que ens envolta col•laborant amb productors d’agricultura ecològica de la comarca i de fora d’ella com els amics Vicent Martí i la Cooperativa Aigua Clara.

Fins i tot hem tingut fama mundial fent de plató televisiu per la presentació del llibre d’Antoni Rubio i Hèctor Sanjuán sobre dels companys d’Obrint Pas per a TV3. I també per als amics del Feslloch.

I l’any 2008 hem començat la celebració dels 20 anys de Maulets amb xerrades amb ex militants o festetes de retrobament com la que va haver aquest passat 4 de juliol on Orxata Sound System ens va fer gaudir de la seva musica i de la caloreta del Terra que de ben segur molts combatríeu amb més ganes de festa.
Una altra data molt emotiva va estar l’homenatge que Maulets va fer a Guillem Agulló a 15 anys del seu assassinat i en el que vàrem participar activament.

Un any, per tant, d’aniversaris, somriures, festa, celebracions i multitud d’emocions que no hagueren estat possible sense cap ni una de les persones que l’heu estimat…

Gràcies a totes per mantindre viu el Terra, ja siga acudint a les xerrades, fent-se una cervesa amb els amics, un soparet de classe o visitant el bloc.

Us esperem al setembre que tornarem amb més ganes, i amb rostre nou per al Terra, una sorpreseta que ja descobrireu…