Al Terra creiem que hi ha maneres de defensar el nostre patrimoni ecològic i tradicional alhora que cuidem la nostra salut. Això és l’agricultura ecològica. A la comarca de l’horta hi ha un potencial molt gran de desenvolupament del conreu de la terra, ja que la ribera del Túria és una de les més fèrtils d’Europa. Necessitem potenciar el consum de productes que siguen respectuosos amb el medi ambient, que provinguen del comerç responsable i que posibiliten el canvi social. És per això i perquè creiem que un món millor es possible, però solament amb accions quotidianes, que al Terra col•laborem amb agricultors locals de productes ecològics.

Actualment tenim dos proveïdors d’agricultura ecològica als quals el fem de punt de distribució al barri de Benimaclet setmanalment. Un és Vicent Martí, un activista i agricultor de l’horta d’Alboraia que ens proporciona, des de fa més de 5 anys tota classe verdures de temporada. Amb l’altra gent amb la qui treballem és la cooperativa de consumidors de productes ecològics Aigua Clara-Camí Nou, que amb la seu a Alberic treballa amb tot tipus de productes que venen de l’agricultura ecològica i el comerç just. A banda, aquesta cooperativa realitza també xerrades i tallers sobre hàbits alimentaris saludables, consum responsable…i per saber més visiteu la seua web.

Comandes de productes ecològics al Terra:

Per a les comandes de fruita i verdures ecològiques al Terra hi ha dos maneres de diferents de comprar. Una comanda d’una caixa de verdures de temporada per 17 euros, fent la reserva al mateix Terra a l’horari habitual d’obertura (encàrrec segons la disponibilitat al cotxe que du les caixes, 4 encàrrecs en total). O fer la comanda a la web de la cooperativa de consumidors de productes ecològics Aigua Clara-Camí Nou seguint les instruccions a l’apartat “botiga”.

En els dos casos la comanda s’haurà de arreplegar al Centre Social-bar Terra* els dimarts de 19:30h a 21:00.

L’abonament del preu dels productes es farà al mateix Terra ,en el cas de la caixa de verdures de temporada i la comanda d’Aigua Clara amb Domiciliació bancària, posant-se en contacte per correu electrònic. Fent la comanda fins el dissabte pel matí per telèfon o a la web amb un import mínim de 15 euros.

*carrer: baró de sant petrillo nº9, Benimaclet, València.