Des del centre social bar Terra us llancem una proposta que esperem que feu vostra!Ja sabeu que nosaltres creiem en el desenvolupament d’un oci alternatiu que supose un veritable trencament amb un sistema que ens controla i que dirigeix el nostre temps. Per tot això, volem que participeu directament d’aquest projecte de transformació de l’oci; que ens ajudeu a construir un espai lliure comú.
És important que vingueu i amb una cervesa o un entrepà, col•laboreu amb els vostres diners a la gestió del local, però ara us demanem que assumiu un paper més directe

El Terra naix amb el propòsit de ser una eina política per a totes, on a través de la festa, teatre, concerts, així com també de xerrades, assemblees, trobades o tallers, construir un altra forma de viure.
Ens agradaria que formareu part del projecte de crear un espai lliure i alternatiu al barri, i que vinguereu a les assemblees periòdiques d’amigues del terra, on poder intercanviar les vostres opinions, suggeriments i valoracions.
Us convidem a fer vostre aquest projecte i per a això necessitem també de la vostra aportació econòmica. A través d’aquesta ajuda, que va des del 6€, fins a allò que pugueu aportar, esdeveniu amigues del terra. Així, no sols assistireu a dinars o sopars de socis, sinó que a més rebreu informació detallada de totes les activitats habituals del local i amb els vostres suggeriments podreu ajudar a fer un terra molt millor.

*per fer-te amiga del terra descarrega’t la butlleta clicant la imatge i envia-la a: Centre Social-bar Terra, carrer baró de sant petrillo n9 baix, 46020 València. O passa’t pel Terra i deixa-la personalment.