Stop pinkwashing. Stop Apartheid Israelià. Dissabte 18 de juny a les 11:30 h.

La ciutat colonial de Tel Aviv és una suposada "capital gay internacional". No obstant això, els fullets de l'Orgull LGTBIQ+ israelians obliden esmentar que Tel Aviv està a només una hora del camp de concentració més gran del món, Gaza, i que està construïda sobre terra robada. Obliden esmentar també que els "soldats gays" que ballen a Tel Aviv en la marxa de l'Orgull poden estar segrestant i assassinant a persones palestines diàriament. Israel destina cada vegada més i més milions a aquest pinkwashing, a aquesta rentada de cara. Darrere de la vida nocturna vibrant, les carrosses de l'Orgull i les boniques platges, Israel amaga un apartheid criminal i una neteja ètnica continuada contra tota persona palestina pel simple fet de ser palestina. Igualment, l'Estat d'israel utilitza els diners del turisme per a projectes com els bombardejos contra Gaza o per demolir cases palestines. Després podran dir: “però mira, tenim drets LGTB!” (una afirmació també falsa, perquè existeixen distintos processos de discriminació del col·lectiu LGTBIQ+ a Israel). Darrere de tot açò es troba una veritat diferent: Israel no respecta els drets humans de les palestines i utilitza el pinkwashing per amargar-ho! Contra el pinkwashing israelià... INFORMACIÓ I LLUITA! Acte organitzat des del grup BDS País Valencià  coincidint amb el Dia de l'Orgull LGTBIQ+ a València. Comptarem amb Sete Ruiz, activista de BDS Madrid i de la comissió Pinkwashing. pinkwashing_opt