Dintre de la programació que organitza Maulets es farà un homenatge al jove Guillem Agulló a les 18.30h a la Plaça de l’Ajuntament de Burjassot.

En l’acte es llegirà un parlament i es veuran mostres de cultura popular, en acabar es realitzarà un homenatge musical al jove assassinat pel feixisme.

Els col·lectius que donen suport a l’acte són:

Maulets, Assemblea Terra, Ateneu Popular de El Carme, Ateneu “Arrels” de Beniarrés, Ateneu “La Forca” de Carcaixent, Centre Social “Terra” de Benimaclet, Fòrum per la Memòria del País Valencià, Endavant, Alerta Solidària, COS, Espai País Valencià, Ca Bassot de Burjassot, Ca Revolta, La Canterella de Godella, Assemblea de valencians i valencianes de Montcada, Antifeixistes de l’Horta, antifeixistes.org, Acció Popular Contra la Impunitat, C.A.T, Assemblea de Joves de Pego, Col·lectiu Arrels de la Marina, Casal Popular de Castelló, Grup de Muntanya Viarany, Assemblea de veïns de Benimaclet, Col·lestiu Estrela Roja de Benimaclet, Coordinadora Antifeixista Intercomarcal, Colla de Dimonis de Benimaclet, C.S.A. “El Montó” d’Alcàsser, Intersindical Valenciana, SEPC