El Grup de Muntanya Viarany us convida a la primera marxa intercomarcal pels Països Catalans. Amb esperit reivindicatiu i vertebrador, aquesta iniciativa excursionista té la intenció de consolidar-se a les comarques de la Ribera i la Safor i, alhora, serveix de reclam perquè altres col·lectius proposen marxes semblants a altres comarques per tal de teixir una xarxa de marxes organitzades al llarg de l’any pels Països Catalans.

La 1a Marxa Intercomarcal pels Països Catalans ens portarà des d’Alzira fins a Xeraco, dormint a Benifairó de la Valldigna, tot travessant la Serra de Corbera, pujant al Mondúver i passant per muntanyes, horts, marjals i platja. En total una sixantena de Km entre Ribera i la Safor. A Benifairó podrem assistir a una taula redona d’entitats implicades en la defensa del territori d’aquestes comarques per tal de conèixer els probles que les afecten ara mateix. La Marxa és llarga, però està pensada perquè la puga realitzar tota persona amb una condició física mitjana i està pensada per a que qui crega que és massa llarga o dura puga fer una part només.

Per a més informació i per a inscriure’t entra a www.viarany.org a la secció d’activitats